Yusuf Hurdacılık

Yusuf Hurdacılık, Ankara Sincan konuşlu olup Ankarada hurda alımı yapan firmamız Yusuf Hurdacılığın Kuruluşu ve Kurumsal yapısı bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Örneğin Sincan Etimesgut Mamak Çankaya Keçiören Yenimahalle Altındağ Pursaklar Gölbaşı ve Beypazarı ilçelerinden benzer şekilde Fatih Malıköy Temelli Yenikent Eryaman Batıkent Ostim İvedik Çayyaolu Ümitköy ayrıca Kızılay Dikmen Saray Karacaören Etlik Aktepe Bağlum Akdere Boğaziçi Demetevler Göksu benzer şekilde Elvankent Ulus İncek semtlerinden hurda alıyoruz.

Yusuf Hurdacılık

Firmamız Yusuf Hurdacılığın Kurumsal Bilgileri

Yusuf Hurdacılık

Kurumsal Bilgilerimiz

Yusuf Hurdacılık

Yusuf Hurdacılık, Hurda metalleri son kullacısı kişi kurum yada kuruluşlardan satın alarak geridönüşüm ile yeniden hizmete kazandırmak, yada halk arasındanki ifade ile Hurdacılık mesleğini icra etmek üzere Murat ŞİMŞEK tarafından Ankara Sincan ilçesinde kurulmuştur.

Bu yüzden, başta Ankara Sincan, Etimesgut, Çankaya, Yenimahalle, Keçiören, Gölbaşı ve Kahramankazan olmak üzere Ankara'nın tüm ilçelerinden ve ayrıca Çankırı ve Kırıkkale illerinden her çeşit bakır, demir, alüminyum, krom paslanmaz, çinko, sarı pirinç, kablo, akü be beyaz eşya hurdalarını yerinden satın alıp nakit ödeme yaparak hurdacılık mesleğini icra etmektedir.

Benzer şekilde, gerek iş ortakları ile yürüttüğü karşılıklı güvene dayanan ticaret ve işbirliği, gerekse müşterilerine karşı dürüst ve saygılı davranışları ile çevresinde sevilen ve aranılan firma olan Yusuf Hurdacılık, her geçen gün çalışma sahası, araç, ekipman ve hizmet kadrosunu genişleterek çalışmalarına devam etmektedir.



Elinizde bulunan, artık işinize yaramayan, yer işgal eden, atmak için zaman ve para gerektiren her türlü metal hurdanızdan kurtulmak ve para kazanmak isterseniz aşağıdaki telefon numarasından yada Whatsapp hattından Firmamız Yusuf Hurdacılığa ulaşarak Hurdacı talebinde bulunabilirsiniz

En kısa zamanda yada karaklaştıran tarih ve saatte, hurdanın bulunduğu noktaya kendi araç ve personelimiz ile gelerek hurdalarınızı nakit ödeme yaparak satın alırız.



Firmamız ve sunduğumuz hizmetler ile ilgili olarak detaylı bilgi ve ücretsiz keşif talebinde için lütfen firmamız Cesur Metal Hurdacılık ile iletişime geçiniz.